WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Verzendkosten Nld € 5,95   |   Verzendkosten BelgiĆ« € 9,00
 
 

Wat leuk dat je onze webshop bezoekt!

Begin 2013 ontstond het idee om een webshop met relatiegeschenken te beginnen.
Tijdens vele slapeloze nachten kwam er steeds meer vorm aan mijn idee. Het moest natuurlijk wel wat met snoep te maken hebben, want er bestaat geen grotere snoepkont dan ondergetekende. Het moesten relatiegeschenken worden die er leuk en gezellig uitzien, waar je vrolijk van wordt als je er naar kijkt. Bij dit beeld kwam telkens oud Hollands snoep naar boven, de herinneringen aan vroeger als je bij oma een snoepje mocht uitzoeken.
Zo ontstond "snoep in een pot" inclusief het 5 stappen plan.
Om meer bekendheid voor mijn site te krijgen, kwam het idee om ook op fairs en braderiën te gaan staan. Om de kraam op te vullen besloot ik oud Hollands snoep in te kopen dat niet in een potje past. Eenmaal dit snoep ingekocht, was het natuurlijk zonde om dit niet in de webshop te zetten. Zo kunnen mensen altijd van lekker oud Hollands snoep genieten door hier snoep te bestellen.

Op 18 maart 2013 is het Zoete Geschenck officieel van start gegaan en vanaf juli 2013 ging de webshop online.
 

Ik waardeer mijn (vaste) klanten en Facebookvolgers enorm. Daarom geef ik regelmatig een "testpakket" weg. Lijkt het je lekker om eens een snoep testpakket opgestuurd te krijgen?
Vul dan het formulier "kunnen wij je helpen" in (te vinden onder contact) op deze site. Zet hierin dat jij je aanmeldt als testpanel, samen met je adres, postcode en woonplaats. Like Het Zoete Geschenck op Facebook en je blijft op de hoogte wie er een testpakket opgestuurd krijgt. De mensen die Het Zoete Geschenck al via Facebook volgen, hoeven alleen nog maar het formulier op de site in te vullen.

Ik wens jullie allemaal veel snoepplezier en hoop dat jullie veel zoete herinneringen krijgen bij het zien van al dit oud Hollands lekkers.

Mocht je een voorkeur hebben voor een oud Hollands product dat je niet in ons assortiment kunt vinden, vraag ernaar en wij gaan kijken wat wij dan voor je kunnen betekenen.
In overleg is veel mogelijk!

Met smakelijke groet,
Esther Krikken en Het Zoete Geschenck team