WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Verzendkosten Nld € 5,95   |   Verzendkosten België € 9,00
 
 

Meest gestelde vragen

Op deze pagina vind je vragen die vaak gesteld worden. Bijvoorbeeld; "Hoe kan ik betalen?" Kijk gerust even of jouw vraag ertussen zit, klik anders hier om contact met ons op te nemen.


Waar kan ik jullie vinden?

Kom ons eens bezoeken op de verschillende fairs en braderieën waar we staan met onze snoepkraam. Onderaan de homepage vind je de data en plaatsen waar we staan.

Hoe groot is een mini potje?

Een mini potje is 5 centimeter hoog en heeft een diameter van 4 centimeter.
Een gevuld potje bevat 25-35 gram snoep.

Hoe groot is een klein potje?

Een klein potje is 8,5 cm hoog en heeft een diamter van 6 centimeter.
Een gevuld potje bevat 110-135 gram snoep.

Hoe groot is een medium potje?

Een medium pot is 10 centimeter hoog en heeft een diamter van 8 centimeter.
Een gevulde pot bevat 240-260 gram snoep.

Hoe groot is een grote pot?

Een grote pot is 14 centimeter hoog en heeft een diamter van 9 centimeter.
Een volle pot bevat 500 gram snoep.

Waarom staat er bij het kleine potje dat het 110-135 gram snoep bevat en niet een vast gewicht?

Dit is afhankelijk van het soort snoep waarvoor je kiest.
Het ene snoepje kan wat zwaarder zijn dan een ander snoepje.
Er zit minimaal 110 gram in dit potje en maximaal 135 gram.

Wat is de levertijd?

Wij proberen de bestelling zo snel mogelijk te versturen, meestal lukt ons dit binnen 2 werkdagen.
Maximaal hanteren wij 5 werkdagen.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Het Zoete Geschenck verstuurd de pakketten met Post NL / My Parcel. Deze zal de bestelling dan ook bij jou thuisbezorgen, of op een ander adres als je dat hebt aangegeven.
*De verzendkosten bedragen € 5;95 per bestelling in Nederland. Ongeacht het gewicht en grootte van het pakket.
*De verzendkosten voor België bedragen € 9,00 per bestelling.
*Het is mogelijk de bestelling bij ons af te halen, dit is natuurlijk kosteloos en kan alleen op afspraak. Via de mail wordt er een afspraak gemaakt over de dag en tijdstip van af halen.

PostNL biedt het pakket één keer aan. Als de ontvanger niet thuis blijkt te zijn wordt het pakket afgeleverd bij een PostNL punt in de buurt waar de ontvanger het pakket kan afhalen.


Hoe kan ik betalen?

Bestellingen via de webshop kunnen via Ideal, Bancontact (voor onze Belgische klanten) en overschrijving betaald worden.
Voor bedrijven is het mogelijk om vooruit via factuur te betalen, het bedrijf dient hiervoor via de mail contact voor op te nemen.

Mag ik producten retourneren?

Je mag producten retourneren, mits de verpakking van het snoep niet geopend is.
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.
Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar Het Zoete Geschenck zijn voor eigen rekening. Indien je gebruikt maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Het Zoete Geschenck geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hetzoetegeschenck.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen retour terugstorten.

Kan ik zien wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Via Track & Trace is de bestelling te volgen. Je kunt de verwachte afleverdatum en tijd hierop zien. De Track & Trace ontvang je via de mail zodra wij het pakket bij een PostNL punt hebben ingeleverd.

Kan ik de afleverdatum wijzigen?

De afleverdatum is via de Track & Trace te wijzigen in een later moment, zodat je ervoor kunt zorgen dat er iemand thuis is om het pakket in ontvangst te nemen.

Wat gebeurt er met het pakket als er niemand thuis is?

Als bij de eerste afleverpoging niet thuis blijkt te zijn, wordt het pakket bij een PostNL punt bij in de buurt afgeleverd. U kunt het pakket daar afhalen.

Hoe zit het met het privacybeleid van Het Zoete Geschenck?

Wij zijn er ons van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Hier laten wij je weten welke gegevens wij verzamelen als je onze website gebruikt, waarom wij deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee je gebruikservaring verbeteren.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Het Zoete Geschenck. Je dient je ervan bewust te zijn dat Het Zoete Geschenck niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan ons privacybeleid te accepteren.

Het Zoete Geschenck respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat wij die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Het Zoete Geschenck of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor anderen doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij wij van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen.

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden.

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Wij controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit beleid, kun je contact met ons opnemen via mail (info@hetzoetegeschenck.nl of telefoonnummer 0546-659324)