Over ons

Wat leuk dat je onze webshop bezoekt! Het Zoete Geschenck is dé webshop voor de zoetekauw!

Begin 2013 ontstond het idee om een webshop met relatiegeschenken te beginnen.
Het moest wel wat met snoep te maken hebben, want er bestaat geen grotere snoepkont dan ondergetekende.

Snoep in een pot

In mijn hoofd zat het idee om relatiegeschenken te maken die er leuk en gezellig uitzien, waar je vrolijk van wordt als je er naar kijkt. Bij dit beeld kwam telkens oud Hollands snoep naar voren. De herinneringen aan vroeger als je bij  oma een snoepje mocht uitzoeken.
Zo ontstond het 5 -stappen plan “snoep in een pot”.
Om meer bekendheid voor de webshop te krijgen, kwam het idee om ook op fairs en braderieën te gaan staan. Om de kraam op te vullen besloot ik oud Hollands snoep in te kopen dat niet in een potje past. Eenmaal dit snoep ingekocht, was het natuurlijk zonde om het niet in de webshop te zetten.

 

 

De webshop werd in de loop van de jaren steeds uitgebreider. De kindertrakties en cadeaus die gerelateerd zijn met oud Hollands snoep werden ook aan het assortiment toegevoegd.

Luiaard knuffels

Een paar jaar geleden zijn de luiaard knuffels van de NCFS aan het assortiment toegevoegd. De gehele opbrengst van de knuffels gaat naar de NCFS en wordt o.a. besteed aan onderzoek voor medicijnen. Deze stichting heeft als doel om mensen met  taaislijmziekte een beter en langer leven te geven.

Ik wens jullie allemaal veel snoepplezier en hoop dat jullie veel zoete herinneringen krijgen bij het zien van al dit oud Hollands lekkers. Wil je thuis genieten van al dat lekkers of iemand blij verrassen? Bestel het hier snel en eenvoudig.

Met smakelijke groet,
Esther Krikken

 

U kunt ook onze stand bezoeken
31 augustus 2024
Boer’ndag Elspeet
Een speciaal cadeau
Bezorging 2 - 5 werkdagen
Ruim assortiment snoepgoed
Stel je eigen snoepcadeau samen in 5 simpele stappen
Kies de inhoud
Kies je pot
Kies een stof
Kies een strik
Kies een etiket